En fremtid hos Lyngnes & Fjesme?

  • Vi kjenner ikke din bakgrunn, eller dine utfordringer. Men om du har kompetanse, kunnskap, evner eller erfaringer. Som du mener kan komme bedrifter til nytte, er vi alltid interessert i å høre fra deg. Vi er alltid på utkikk etter eksepsjonelle mennesker med spennende bakgrunner for å være en del av teamene våre. Kompetanse satt i spill er det vi søker mot og om du lar deg appellere av komplekse problemstillinger som krever ulike faglige tilnærminger og godt teamwork. Er det ikke usannsynlig at det er deg vi er på utkikk etter.

Hvorfor Lyngnes & Fjesme

  • Som en del av Lyngnes & Fjesme Consulting Group får du arbeide med meget dyktige kolleger, du er en del av et selskap i sterk vekst og du får jobbe med meget spennende prosjekter. Det er sånn sett ikke fagfeltet ditt som nødvendigvis er det viktigste. Vi er på utkikk etter de som har talent for sitt fag og som ville hatt det som interesse uavhengig av arbeidssituasjon. Vi er ute etter de som har visjoner innenfor sitt fag og som evner å utvikle egne teorier/løsninger. Og vi er ute etter de som har gjennomføringsevne, de som avslutter de nødvendige oppgavene for å få prosjekt i

Arbeidsoppgaver

  • Arbeidsoppgaver vil avhenge av bakgrunn, nettverk og erfaring. Vi skal klare å sette både dine talenter og evner i spill der de gjør mest nytte for seg.

Personlig vekst

  • Uavhengig av hvor lenge du forblir en del av vår organisasjon, vil din tid hos Lyngnes & Fjesme Consulting Group være et springbrett for en videre karriere.