L&F Consulting Group

Vi hjelper våre klienter med å vokse og å ta større markedsposisjoner i sine respektive segmenter. Det gjør vi ved å sammen med våre klienter utvikle kommunikasjonsplaner, markedsplaner, salgsplaner samt tilhørende markedsaktiviteter og salgsaktiviteter.

Våre ambisjoner som organisasjon er å være best på marked, forståelse og tilpasning. Men vi ønsker også at våre klienter skal ha en bærekraftig vekst og i den forbindelse kreves det gode leverandører innen regnskap, revisjon, juss, it og rekruttering. Vi ønsker å komme i kontakt med leverandører som er villige til/ønsker å gjøre det lille ekstra for å gjøre en best mulig leveranse for selskaper i vekst.

Våre klienter kjennetegnes av å være tidlige ute med å ta i bruk nye markedsverktøy, de er faglig sterke, de tør å ta egne avgjørelser, de er gjerne i front i sine egne segmenter og de er sjelden opptatt av tilbud. På den andre siden så stiller de krav til leverandører, de forventer å prioriteres, de forventer resultater og de forventer god kommunikasjon.

Om du er en regnskapsfører, revisor, advokat, utvikler eller hodejeger som ønsker å arbeide med klienter som er med på å spille deg og din organisasjon god. Klienter som stiller krav og som utfordrer deg faglig på en daglig basis. Klienter som representerer spennende og utfordrende problemstillinger. Da vil vi i L&F CG gjerne snakke med deg!