Er din framtid her hos L&F Consulting Group?

L&F Consulting Group er på utkikk etter studenter fra stor sett alle ulike akademiske retninger. Om du er iferd med å avslutte en bachelor, master eller doktorgrad, vil en karriere her hos oss være en strålende start på karrièren.

Som en del av L&F Consulting Group får du arbeide med meget dyktige kolleger, du er en del av et selskap i sterk vekst og du får jobbe med meget spennende prosjekter.

Det er ikke fagfeltet ditt som nødvendigvis er det viktigste. Vi er på utkikk etter de som har talent for sitt fag og som ville hatt det som interesse uavhengig av arbeidssituasjon. Vi er ute etter de som har visjoner innenfor sitt fag og som evner å utvikle egne teorier/løsninger. Og vi er ute etter de som har gjennomføringsevne, de som avslutter de nødvendige oppgavene for å få prosjekt i mål.

I starten av karrièren din her, som nyutdannet eller under utdannelse, vil mange av arbeidsoppgavene du får være sentrert rundt undersøkelser, analyser, presentasjoner og produksjon sammen med ulike fag og prosjektledere. På denne måten kommer du “inn under huden” på metodene, arbeidsprosessene og rutinene våre. Du får også en dypere forståelse av forretningsområdene og hvordan vi hele tiden arbeider for å være i forkant av endringer i trender og teknologi.   

Uavhengig av hvor lenge du forblir en del av vår organisasjon, vil din tid hos L&F Consulting Group være et springbrett for en videre karriere.