• Er din framtid her hos Lyngnes & Fjesme Consulting Group? Vi er på utkikk etter studenter fra stor sett alle ulike akademiske retninger. Om du er iferd med å avslutte en bachelor, master eller doktorgrad, vil en karriere her hos oss være en strålende start på karrieren.
  • Som en del av Lyngnes & Fjesme Consulting Group får du arbeide med meget dyktige kolleger, du er en del av et selskap i sterk vekst og du får jobbe med meget spennende prosjekter.
  • Det er ikke fagfeltet ditt som nødvendigvis er det viktigste. Vi er på utkikk etter de som har talent for sitt fag og som ville hatt det som interesse uavhengig av arbeidssituasjon. Vi er ute etter de som har visjoner innenfor sitt fag og som evner å utvikle egne teorier/løsninger. Og vi er ute etter de som har gjennomføringsevne, de som avslutter de nødvendige oppgavene for å få prosjekt i mål.
  • I starten av karrieren din her, som nyutdannet eller under utdannelse, vil mange av arbeidsoppgavene du får være sentrert rundt undersøkelser, analyser, presentasjoner og produksjon sammen med ulike fag og prosjektledere. På denne måten kommer du inn under huden på metodene, arbeidsprosessene og rutinene våre. Du får også en dypere forståelse av forretningsområdene og hvordan vi hele tiden arbeider for å være i forkant av endringer i trender og teknologi.   
  • Uavhengig av hvor lenge du forblir en del av vår organisasjon, vil din tid hos Lyngnes & Fjesme Consulting Group være et springbrett for en videre karriere.